Bestuursleden:

Simon Putman (Voorzitter): Mijn naam is Simon Putman, 23 jaar oud en woonachtig in Lichtenvoorde. Naast het afronden van mijn master politieke theorie hoop ik het komende jaar als voorzitter van Jong WBS de organisatie naar een hoger plan te kunnen tillen. Dat betekent dat ik er samen met de andere bestuursleden onder meer voor wil zorgen dat we vaker met inhoudelijke opinievorming naar buiten toe treden, de samenwerking met partnerorganisaties intensiveren en zorgen voor een betere opvolging van de zomerschool. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op via 0622260041. Hopelijk tot snel op een van onze activiteiten!

 

Dirk Janssen (Secretaris): En ik ben Dirk Janssen, secretaris van het nieuwe bestuur! Met veel plezier ga ik aan de slag bij Jong WBS, waar ik altijd veel plezier heb gehad van de open en intellectuele discussies. Waar een ieder zijn verhaal of argument wordt gehoord, wie je ook bent en hoe lang je al rondloopt. Die open sfeer help ik graag mee creëren bij Jong WBS. Naast het bestuur, werk ik bij de Gemeente Delft om zo de lokale overheid goed te leren kennen! Heb je input voor de agenda, nieuwsbrief of interne communicatie? Of voor iets anders? Dan kan je bij mij terecht via secretaris@jongwbs.nl!

 

Vera van Rossum (Penningmeester): Hoi! Ik ben Vera van Rossum, en dit jaar ben ik penningmeester van Jong WBS. In het dagelijks leven doe ik een onderzoeksmaster aan de UvA waar ik me specialiseer in economische en politieke sociologie. Verder woon ik in het mooie Utrecht, en ben ik ook bestuurslid van de vakbond CNV Jongeren, waar ik me bezighoud met de belangen van jongeren op de woningmarkt. Wat ik fijn vind aan Jong WBS is de open en inhoudelijke discussie. Mensen komen niet met een vooringenomen mening naar Jong WBS toe, maar ontwikkelen hun mening juist door te luisteren naar experts en daarna met elkaar te discussiëren. Ik hoop dat we dit jaar weer veel van en met elkaar kunnen leren!