Boekbespreking ‘Zo hadden we het niet bedoeld’ met Jesse Frederik

Op zaterdag 10 april vanaf 15.00 houden we een boekenclub over het boek van én met niemand minder dan onderzoeksjournalist van de Correspondent Jesse Frederik! We behandelen zijn laatste meesterwerk ‘Zo hadden we het niet bedoeld’.

Het boek illustreert en zoekt naar de wortels van de toeslagenaffaire. Van rechts tot links ging men mee in de waan van de dag. Het laat zien dat de toeslagenaffaire een symptoom is van de dominante visie van zelfredzaamheid, dat niet alles kan en wat media- en publieke druk met goed besturen kan doen.

Heb je het boek met plezier gelezen en zin om na te praten? Denk je dé oplossing te kennen om in Den Haag schot in de zaak te krijgen? Heb je een prangende vraag aan Jesse Frederik?

Meld je dan aan via Google Forms: https://forms.gle/BoKjgZYn7gjqyMCv7

Het boek is te bestellen via de webshop van de Correspondent; https://kiosk.decorrespondent.nl/products/zo-hadden-we-het-niet-bedoeld-jesse-frederik. Of nog liever: steun je favoriete lokale boekhandel en bestel hem daar. Ook als je het boek niet gelezen hebt, maar het toch interessant vind ben je van harte welkom. Het event zal online plaatsvinden via Microsoft Teams. Even van tevoren zal je het linkje toegestuurd krijgen.