Start Ideologielab lokaal

Op woensdag 21 september gaat het ideologielab over lokale ideologie van start!

De eerste bijeenkomst trappen we af met Annemarieke van Nierop van de WBS zelf. Zij is projectleider van Van Waarde Lokaal en geeft een inleiding op de ideeën die de WBS tot nu toe heeft ontwikkeld op dit thema. Daarnaast geeft ze haar kijk op de mogelijkheden voor gemeentes om sociaaldemocratische waarden lokaal te verwezenlijken.
Tijdens deze eerste avond gaan we met jou in gesprek welke thema’s jij op lokaal niveau van belang vindt en welke ideeëen je daarbij hebt.

Doe mee en denk mee aan de sociaal-democratische waarden op gemeentelijk niveau. Het ideologielab is bedoeld voor jonge enthousiastelingen die in verschillende bijeenkomsten graag meedenken over de lokale politiek. Het doel is uiteindelijk een boekje vol ideeën voor sociaaldemocratische gemeentepolitiek als inspiratiebron voor alle lokale verkieziizngsprogramma’s in Nederland, in aanloop naar de raadsverkiezingen in 2018. Als je meer wilt weten over het ideologielab of je wilt aanmelden, dan kan dat via de onderstaande link.

De avond zelf heeft een inloop om 19:30 en zal beginnen om 20:00. Locatie is het WBS pand (Emmapark 12 in Den Haag).

Zie deze link met uitgebreide informatie: http://www.jongwbs.nl/ideologielab-lokaal

Tot de 21ste!