Jonge linkse opinievorming, debat en een nieuwe website!

11009218_915532301827412_784783517996989232_n

Jong WBS pakt uit!

Op 2 juli organiseren we in Utrecht op een prachtige locatie aan de Oudegracht de lancering van onze nieuwe website in combinatie met een debat en een zomerborrel met heerlijke hapjes.

Vanaf 18:30 ben je van harte welkom in de werfkelder aan de Oudegracht 2 in Utrecht. Hier staan hapjes en drankjes, speciaal in ‘rood en progressief’ thema voor je klaar. Maak je niet druk over je avondeten. Dit is een prachtige gelegenheid om de zomer in te luiden met een leuke club progressieve mensen.

Vanaf 19:00 hebben we een aantal korte columns en een paneldebat over het thema: “Jonge Linkse Opinievorming”. Te gast zijn twee oud gedienden in de Nederlandse opinievorming en twee jonge talenten. René Cuperus en Francisco van Jole als bekende columnisten en Jelmer Renema en Wimar Bolhuis als jonge opinie talenten. Hoe zit het met de toekomst van de opinievorming door jong links?

Dan het mooiste van de avond. Jong WBS presenteert zijn geheel vernieuwde website. Met een team van bouwers, ontwerpers en redacteuren is hier hard aan gewerkt. Het resultaat is iets om trots op te zijn en deze avond zullen we het presenteren.

We eindigen met een (kosteloze) borrel!