Corona en de leergang, hoe nu verder?

Door de coronaepidemie moeten we helaas wel het een en ander aanpassen aan de werkwijze van de leergang. De verwachting is echter nu al dat een aantal maatregelen een tijd zullen aanhouden. We vinden het daarom verstandig om ons voor te bereiden om (het eerste deel van) de leergang in en iets andere vorm doorgang te laten vinden, namelijk digitaal via een beeldbel/vergader applicatie.

Wij zouden daarom willen voorstellen om de kick-off op te splitsen in twee delen:
Een eerste kennismaking met elkaar en het thema van de leergang op zondag 26 april om 15:00. Na een introductie ronde zullen we aan de hand van enkele stellingen met elkaar in gesprek gaan over de thema’s van de leergang. Een eerste inhoudelijke digitale activiteit op 2 mei, in principe met voormalig Tweede Kamerlid Keklik Yücel en de voorzitter van WBS Klara Boonstra. Zij zullen hier visie op wat de “Nederlandse belofte” zou moeten zijn uiteenzetten, er is tijd voor vragen en we zorgen dat er in kleine groepjes kan worden gediscussieerd. Voor alle technologische oplossingen geldt, dat we je hier graag in begeleiden mocht de technologie nieuw voor je zijn.

Je kan je nog aanmelden tot 24 april. Mocht je nog iemand kennen die geïnteresseerd is, geef dit dan vooral door! Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar de webpagina voor de leergang: http://www.jongwbs.nl/leergang/